MCDONALD'S LEIDSCHE RIJN

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 1043 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Leidsche Rijn. Meer weten? Ontdek meer

2 jun 2023 om 22:21 Didn’t get my whole order missed 2 meals for my kids. and took 44minutes and my drink spilled all in the bag.
1 jun 2023 om 21:29 Het eten was koud en smaakloos.
1 jun 2023 om 21:02 Het eten was helaas koud.
1 jun 2023 om 19:58 Bezorging top. Maar eten was helaas lauw, patat koud, jammer . Maar alles was er .
30 mei 2023 om 15:46 The food was warm, the driver had to cycle quite a distance but he cycled fast, in contrary to Uber eats where there aren’t enough drivers. “Driver should read the note tho, DONT RING”thuisbezorgd is the better delivery platform in the Netherlands!
25 mei 2023 om 19:11 Bezorging duurde veelste lang terwijl ik nog geen 5min vandaan woon. Zag de bezorger via track&trace totaal vanuit de andere kant van leidsche rijn komen fietsen en niet direct vanuit macdonalds the wall. Eten is ook koud, erg jammer.
20 mei 2023 om 23:51 Product zonder tomaat besteld, met tomaat geleverd. Stond ook op de bon. Big mac was oud en koud
15 mei 2023 om 19:37 Slecht, helft niet geleverd en dingen verkeerd geleverd.
9 mei 2023 om 23:37 Frietjes koud, geen saus voor kipnuggets, koud/lauwe bigmac.. niet aan te raden!!!
7 mei 2023 om 21:28 Eten nooit gekregen. McDonalds zou contact opnemen en doet dit niet. Zijn zelf telefonisch niet bereikbaar. Zeer slecht
6 mei 2023 om 16:18 I don't understand how mc donald's keeps sending the liquids so unsafe. It always arrives spilled. My burger was all wet :)
4 mei 2023 om 0:02 Stonden bij het verkeerde adres, 3 dingen ontbraken friet was koud en slap heel slecht