MCDONALD'S LEIDSCHE RIJN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1311 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Leidsche Rijn. Meer weten? Ontdek meer

23 jun 2024 om 11:14 Beker was voor kwart gevuld kreeg een natte zak, frietjes waren ijskoud, burger ook en broodje wat hard!!!
21 jun 2024 om 23:15 Prijs niet in verhouding met maaltijd. Verplicht drinken erbij.
21 jun 2024 om 21:23 Weer incompleet
21 jun 2024 om 20:20 Slappe patat en koude burgers en nuggets.. vooral NIET bij de maccie bestellen via thuisbezorgd. Zowel de locatie in Leidsche Rijn als Maarssen kunnen geen warm eten leveren.
20 jun 2024 om 18:34 Snel en warm
19 jun 2024 om 16:02 Unfortunately our chokomelk was not delivered:(
18 jun 2024 om 20:20 Bestelling compleet, warm en was goed. Bezorger erg vriendelijk!
16 jun 2024 om 18:18 Het eten was zoals we gewend zijn van Mc Donald en de bezorging was zoals het aangegeven dus helemaal goed!
15 jun 2024 om 18:36 Ik heb meer dan 2 uur op mijn bestelling moeten wachten.
14 jun 2024 om 20:50 Het kwam koud aan, zo lang wachten en dan koud eten eten. Erg sneu.
13 jun 2024 om 14:36 Alles was warm en knapperig wat er knapperig moest zijn en er was geen enkele druppel van het drinken gemorst. Het is niet altijd zo best, ik denk dat ik op een goed moment heb besteld ;-) bezorging was ook prima, fijn zo!
11 jun 2024 om 23:12 Jammer dat het koud was