MCDONALD'S LEIDSCHE RIJN

MCDONALD'S LEIDSCHE RIJN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 813 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Leidsche Rijn. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2022 om 23:29 Cola lekte in macflurry en op de grond, hele huis is nu een plakkerige boel, burger had geen saus en geen sla terwijl ik geen saus had aangeklikt. Kipnuggets waren te doen.
18 mei 2022 om 15:06 I would not give 1 star to any. I waited over 90minutes but 90minutes is not possible to do more then. My food was so cold I did not eat it I ordered again with Ubereats more food. DISGUSTING SERVICE
15 mei 2022 om 16:41 Eten was warm, alleen ijs een beetje gesmolten maar even in de vriezer en helemaal prima.
12 mei 2022 om 17:31 Koud, niet te eten
11 mei 2022 om 22:58 De bezorger zelf kon er weinig aan doen maar wat duurde dit lang, bijna 2(!) uur wachtten op "fastfood". Het eten was gelukkig warm, op zich was alles redelijk netjes opgemaakt en degelijk verpakt. Maar ik zal niet snel nog een keer iets bestellen.
8 mei 2022 om 20:18 Bestelling te laat bezorgd, eten koud, bestelling niet compleet en geen reactie bij navraag waar bestelling blijft. En kom niet aan met dat het een zondag is want eten al 3 uur van te voren besteld en dan alsnog te laat!
8 mei 2022 om 16:30 Bezorging was prima en op tijd. Maar voor de zoveelste keer is er een item vergeten. Het is niet zo moeilijk om dubbel te checken of alles er in zit toch? Al helemaal als dit al bij meerdere mensen is gebeurd!
1 mei 2022 om 20:05 Snel geleverd, eten goed warm.
29 apr 2022 om 7:04 Geen rietje bij de shake.. zo uit een papieren beker drinken is niet echt een fijne ervaring.
28 apr 2022 om 16:31 Ik kreeg het verkeerde eten
24 apr 2022 om 20:06 Bestelling kwam 40 min later en kon de bezorger niet meer tracken en ook was het een verkeerde bestelling. Dat t gebeurt mijn niet meer.
21 apr 2022 om 20:57 lang moeten wachten, volgens app zou bezorging er eerder zijn. helaas waren ze de happy meal vergeten en kon ik die alsnog zelf ophalen.. bestelling dus niet compleet